Honda – CB 650 R

Вести Моторцикли

Подготвена за 2021

објавено 05 октомври 2020

Honda му даде мала надградба на CB 650 R за следната пролет. Најважната иновација на моделот, покрај моторот што го задоволува Еуро 5 стандардот,  е вилушката изработена од Showa, која има за цел да го подобри управувањето благодарение на поголемите својства на амортизацијата и помалата тежина. Рачките се поместија напред и аголот на управувачот се зголеми за полесно маневрирање. Читливоста на ЛЦД-дисплејот е подобрена и сега има куќиште за полнење преку USB влез Type-C. Променетите странични панели и новиот носач на регистарски таблички се дополнителни зафати за одржување на моделот. Четвртата варијанта на бои е „Pearl Smoky Grey“.