FIAT 500C – Irmscher

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Германска шминка за италијанскиот шармер

Специјалната серијата ограничена на само 200 единици е наречена „Sail by Irmscher“. Линиите и предложената предна решетка се наменети да го подвлечат оригиналниот дизајн, додека тркалата со посебен дизајн се обоени во иста боја како онаа на покривот. Германскиот специјалист за доработки стави свој печат во кожениот ентериер и задолжителната плочка со нумерација на возилото. Задните стакла се затемнети, а оваа едиција е наменета само за германскиот пазар.

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER