Ferrari 1947-2022 ; Видео

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

75 години иновации!

Тешко е во 90 секунди да се покажат сите достигнувања во овие 75 лета, но лесно е да се пренесат емоциите… барем за Италијанците!

 

Сподели

Последни новости

Најнова епизода

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 92.00ден
  • еуросупер 98 - 94.00ден
  • еуродизел Д5 - 86.00ден
  • течен нафтен гас - 51.00ден
  • метан - 108.50ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER