Smart ForTwo Cabrio :: Есента пристигна, па што?!

фото галерии

Есента пристигна, па што?!

Објавено на 22 септември 2015 година

Сметате дека сега не е време за кабриолети? Германите не се согласуваат со вас – тие тукушто го претставија Smart ForTwo Cabrio. И ние не мислиме исто како нив, но мора да признаеме дека малиот градски џивџан во своето отворено издание изгледа навистина привлечно. Добро го разгледавме во Франкфурт, а и вам ќе ви го овозможиме истото преку комплетната негова фото галерија.

клучни зборови: , , , ,