Електрични камиони

Видео на денот

Електрификацијата е полесно да се спроведе кај камионите поради големината на расположливиот простор. Иако сите говорат, само два производители се подготвени да ги пуштат во продажба своите електрични камиони…

објавено 17. февруари 2021