Brabus 1300 R Edition 23 – Видео

Војвода со висока цена Вториот проект на КТМ и Brabus е двојно поскап од верзијата која не е лимитирана на 290 примероци. 1300 R Edition 23 има 180 КС, достига максимални 270 км/ч и плени со својата појава.

FIAT – Изненадува со прикажаните резултати во 2022

FIAT најдобaр во Stellantis Групата Stellantis ги објави резултатите од своето работење за 2022 година кои ја изненадија јавноста. Имено со политиката на високи цени која ја имаше и намалувањето на трошоците заради синергијата на двете корпорации од кои настана, приходите се зголемија за 18 отсто на 180 милијарди евра а нето профитот за 26 […]

Ford Performance SuperVan 4 – На Пајкс Пик ќе удираат громови

Комбе на струја за култната патека На легендарната ридско брзинска трка Ford ќе настапи со електрично комбе со високи перформанси Од првата трка, одржана 1916 година, Ford учествува на веќе глобално познатиот и важен настан во автомобилскиот календар. Веднаш над Колорадо Спрингс се издигнува пат долг 20 километри формиран со 156 свиоци. Почетокот на трката […]