Porsche Macan EV – Видео

Porsche има цврсто зацртан електричен курс од кого не отстапува. Доказ за тоа е објавувањето на деталите на електричниот Macan кој ќе има деби вгодина. Зачудува податокот дека интересот за него е голем, особено од „милениумците“ кои преку Macan EV стануваат дел од семејството Porsche.

Ford им плаќа на купувачите да се откажат од Bronco

И тоа го има! Наново заживеаниот Bronco на Ford му создаде многу проблеми – побарувачката е толку голема што компанијата е принудена на необични начини да се справи со лошиот имиџ што го остава кај заинтересираните купувачи. Најновиот меѓу нив е попустот од 2.500 долари доколку некој што веќе нарачал Bronco се откаже од него […]

BMW M3 CS – повеќе сила, помала тежина
(фото-галерија)

Тркач во семејно пакување Рецептот е познат од претходната генерација – повеќе сила, помала тежина Пред залезот на претходната генерација, BMW подготви специјална серија на M3 со ознака CS. Рецептот кој имаа среќа да го пробаат само 1.200 сладокусци беше едноставен – со повеќе сила и помала тежина се доби тркач во семејно пакување. Сега […]