General Motors се пофали дека лани сервисирал 11.180 возила Tesla

Ако не произведуваа, барем сервисираа Погоните на GM во кои се произведуваат електрични возила лани скоро и да не работа заради познатите проблеми со батериите, но затоа сервисите им работеа одлично – во нив се сервисирале точно 11.180 возила на Tesla. Не е ни чудо бидејќи компанијата ширум САД има повеќе од 12 илјади продажно-сервисни […]

Новиот Peugeot 408 се запознава со интернационалните медиуми

Иновативен и неочекуван По спектакуларната светска премиера на салонот на автомобилите во Париз во октомври, новиот Peugeot 408 продолжува кон неговото лансирање на почетокот на 2023 година. Следниот чекор се првите меѓународни тестови за медиумите и инфлуенсерите. Од 14 ноември до 2 декември Peugeot пречекува 550 новинари и 50 меѓународни инфлуенсери да го возат новиот […]

ВИДЕО – CFMoto EICMA 2022

Кинезите го стегаат обрачот и кај мотоциклите. Без многу помпа и бранување тие си ја исполнуваат агендата и покажуваат се посовршени модели. Една од тие компании е CF Moto која е присутна кај нас повеќе од две години.