ВИДЕО – Test Jaguar E-Pace 2.0 D Mild Hybrid

Минималните промени на изгледот кријат многу поголеми испод каросеријата. Сега E-Pace ја дели основата со Range Rover Evoq и Land Rover Discovery Sport. Засилениот со благ хибрид дволитрен дизелаш делува поодгворно докека…

Automobili Pininfarina – Battista стартува со три рекорди

Луксуз и страотни перформанси Иако се зборуваше низ кулоарите дека Battista е повеќе хипер луксузен отколку хипер перформансен модел, шпекулациите паднаа во вода. Можеби податокот дека за персонализирање на овој хипер автомобил постојат можни 128 милиони комбинации само во интериерот ќе ги фасцинира оние со „конто до небото“, но динамичките својства ќе го импресионираат секого! […]

Hyundai – Четири милиони произведени возила во Ношовице

Tucson N Line е јубилејниот примерок Од 2008 година, кога почна со работа, фабриката на Hyundai во Чешка бележи само успеси Перманентен развој и зголемување на производството се зборовите со кои се опишува 14 годишното работење на фабриката во Ношовице. Тоа е предизвик со кого секојдневно се соочуваат вработените и добавувачите за кои централата на […]