Празен автопат – идеално за 372 km/h, ако имате Ferrari (видео)

Видео

Празен автопат – идеално за 372 km/h, ако имате Ferrari (видео)

И тоа со една рака!

Објавено на 18 април 2020 година

Кога ќе се спомене автопат во Германија, веднаш се помислува на брзо, многу брзо возење на граница на можностите на автомобилот бидејќи таму нема ограничувања. Но затоа има доста сообраќај, така што тоа и баш не е можно а и секогаш има некој побрз од вас, па мора да му се тргнете. Но сега автопатиштата во Германија се празни и ако имате Ferrari, посебно од моделот LaFerrari, ова е идеална прилика за возење со 372 km/h, како што се гледа од видеото.

Видео

клучни зборови: ,