Поука за сите (видео) » Не гледајте во мобилниот додека возите!

Видео

Не гледајте во мобилниот додека возите!

Објавено на 14 октомври 2019 година

Секојдневно сме сведоци, а добар дел од нас и лично тоа го прават, дека додека се вози не само што се разговара, туку и се гледа во телефонот. Некои дури и пишуваат пораки, што е надвор од умот – ова видео нека биде поука за сите што така се однесуваат во сообраќајот. Се надеваме дека сé поминало без посериозни последици за патниците во автомобилот што беше згмечен меѓу двата пикапа.

Видео