Незапирливиот Land Rover Defender кој нема време да умре (видео)

Видео

Незапирливиот Land Rover Defender кој нема време да умре

Објавено на 18 февруари 2020 година

Џејмс Бонд е еден, каков и да изгледал, колку стар и да бил. Тој е способен за многу што, екранизирано преку бројните филмови за него. Исто еден е и Land Rover Defender, каков и да изгледал, колку стар и да бил. И тој е способен за многу што. Ова што ќе го видите е видео исечок од неговата улога во најновиот филм за тајниот агент 007.

Видео

клучни зборови: ,