Дитер Цече отиде во пензија со – BMW (со видео)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Дитер Цече отиде во пензија со – BMW (со видео)

Објавено на 25 мај 2019 година

Како лути конкуренти, BMW и Mercedes не пропуштаат прилика да се пецнат еден со друг. Овојпат тоа го сторија Баварците со видео-честитка со која на Дитер Цече му посакуваат пријатни пензионерски денови. Во неа е ангажиран негов двојник кој глуми како симпатичниот мустаклија за последен пат го напушта своето работно место во Daimler, а одејќи дома… Но, да не ви го расипуваме гледањето на видеото.

Видео

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER