Внимателно кај тунелот кај Катланово

Македонија

Внимателно кај тунелот кај Катланово

Објавено на 25 јули 2019 година

Според известувањето на службите задолжени за одржување на патната мрежа во Македонија, денес и утре на автопатот А1 Велес-Скопје кај тунелот кај Катланово ќе се изврши промена на режимот на сообраќајот заради изведување работи за подобрување на состојбата со осветлувањето, односно промена на сијалиците. На другите патишта во државата сообраќајот генерално се одвива по суви коловози и без ограничувања, со зголемен интензитет надвор од градските средини е. На граничните премини од македонска страна нема подолги задржувања за влез и излез од државата.