Авто Магазин – Нова епизода

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Во последните десет дена беше извонредно бурно на автомобилската сцена. И како да не биде, кога прстите ги замешаа политичарите. ЕУ наложи да се укине производството на возила со мотори на согорување до 2030, па потоа се пишмани и одлуката ја пролонгира за пет години подоцна. По принципот пу, пу, неважи се случи и одлуката долго најавуваниот Еуро 7 да се повлече и да се замиќи пред претходната одлука. Да не се занимаваме со импотентна политика. Ние ќе ги славиме новитетите на четири тркала. Оваа епизода ќе ги наполните очите со убававина, ама не ви ветуваме полни џебови.

Сподели

Последни новости

Актуелни цени на горивата

  • еуросупер 95 - 80.50 ден
  • еуросупер 98 - 83.00 ден
  • еуродизел Д5 - 69.00 ден
  • течен нафтен гас - 48.00 ден
  • метан - 69.00 ден

Сакате да добивате известувања?

Зачлени се на нашиот NEWSLETTER