Alfa Romeo Giulia GTAѕ – Првата од 500

Валери Ботас стана член на „племето“ Најсилниот модел направен од миланскиот шармер ќе се произведе во ограничена серија од 500 примероци. По распродавањето на верзијата Giulia GTAm, сега доаѓа нова ограничена изведба. Првата произведена Alfa Romeo Giulia GTAѕ оди во колекцијата на Валери Ботас. Финскиот возач во Формула1 е пасиониран љубител на несекојдневните автомобили. Проширувањето […]