Renault 4 – Визија за иднината пред домашната публика

Нов живот за легендарната четворка!? По планетарниот успех на својата визија за иконскиот Renault 5, марката се впушта во ново претскажување, овој пат за легендарниот Renault 4. Во негова чест на претстојниот 89-ти Париски саем на автомобили, на 17. октомври, ќе биде откриена визијата за новиот изглед на „четворката“ од чие пензионирање поминаа точно три […]

Aiways U6 SUV – Доаѓа купе верзија

Кинескиот производител Aiways не седи со скрстени раце, туку агресивно ја проширува својата гама Во следните неколку недели Aiways ќе лансира нов модел, врз база на спортско корисното возило U5. Овој пат тоа ќе биде  купе со име U6 SUV. За пандан на животниот стил на теренецот Aiways U5, кој веќе е лансиран во Европа, […]

GoodYear Eagle GO – Пневматици поиздржливи од возилата!?

Дали GoodYear ќе стане GoodDecades? Заедно со концептниот автомобил Citroën Oli (all:e) лансиран е новиот концепт пневматик на GoodYear кој отвора ново поглавие со одржливи материјали.Goodyear Eagle GO, која сега го има своето деби е третата концептен пневматик на Goodyear развиен со Citroën со цел да ја оптимизира ефикасноста, издржливоста и удобноста за електричната мобилност. […]