Ново од Volvo Cars Macedonia

По отворањето на новиот салон на Volvo Cars во Скопје, компанијата Премиум АГС на сите потенцијални клиенти деновиве им понуди решение кое може да им помогне во намерата да станат нови сопственици на Volvo