Авто Магазин сезона 23 епизода 35

» Гледај, слушај, уживај
‣ Го тестиравме Porsche 911
‣ Се модернизираат патарините во Македонија
‣ Какви дефекти ги мачат сопствениците на новите автомобили
‣ Lexus го обнови RX
‣ Rolls-Royce Wraith Eagle VIII
‣ Кој сé ќе отсуствува од салонот во Франкфурт?
‣ Ferrari SF90 Stradale
и уште…