ВОЗЕВМЕ

Најнови вести

Ja возевме Opel Corsa-e » Електрична и достапна

Првиот електричен комерцијален модел на Opel покажува дека дури и електричните автомобили може да бидат атрактивни и достапни. Corsa-e, со мали технички измени во однос на класичната, донесува пристап преку кого перцепцијата за електричните автомобили со батерија драстично ќе се смени

Прочитај повеќе »

Го возевме Land Rover Discovery Sport » Традиционална британска одмереност

Новиот Discovery Sport настапува само пет години по претставувањето на првенецот и на прв поглед нема големи промени и личи на дизајнерско освежување, но кога подетално ќе се погледне станува јасно зошто се нарекува дека е нов

Прочитај повеќе »

Ги возевме Peugeot 208 и e-208 » Лавчето е поготвено да стане крал

По повод 208 години од постоењето на компанијата, Peugeot ја лансира втората генерација на моделот 208 и тоа во три изведби – едната е со бензински мотори, втората е со дизел мотори и третата е онаа најмодерната која ја користи електричната енергија

Прочитај повеќе »

Возевме: Ford Focus ST » Огин и пламен

Синиот овал има долга и успешна традиција во призводство на спортски рафинати на своите компактни возила. Таков пример е Focus чија четврта генерација доби потентна изведба означена како ЅТ што е акроним за Sport Technology.

Прочитај повеќе »

Следете не!

Најчитани

Нов тренд

Најпопуларни

Прво возење – Dacia Jogger

Се појави ли новото народно возило!? Jogger е атрактивен, сестран и достапен, па нема да зачуди ако стане прва опција на рационалните и штедливите. објавено

Возевме – BMW iX50

Новата генерација електрични возила предводена со iX го враќа BMW во игра