ВИДЕО

Видео новости

Следете не!

Најчитани

Нов тренд

Најпопуларни

Audi Activesphere концепт
(фото-галерија, видео)

Автомобил од следната генерација Audi веќе има претставено три концепта од Sphere серијата – ова е четвртиот Славејќи го напредокот, Activesphere концептот комбинира исклучителна елеганција

ВИДЕО – Peugeot Manifesto

Јазикот на привлекувањето Зошто нè привлекуваат одредени работи или уметнички дела? Затоа што ни „зборуваат“, не со зборови туку преку емоции. Затоа што она што

Adiós Fiesta (видео)

Ford ќе ја пензионира Fiesta Време е да се каже збогум – од идната година Ford прекинува со производството на Fiesta. Гласини за ова се