Видео тест :: Peugeot 2008 и 3008

Peugeot во октомври 2018 година е лидер на пазарот за патнички автомобили и истовремено лидер во приватниот сектор за продажба
Објавено на 7 ноември 2018 година

Минатиов месец Peugeot беше број еден на пазарот за патнички автомобили. Постигнувајќи ги своите најдобри резултати во 2018 година со пазарно учество од 20,12%, брендот исто така е лидер и во продажниот сектор за цела 2018 година досега. Во текот на десетте месеци од 2018 година, марката забележа зголемување од 8,03% за патнички и товарни возила и завршени повеќе од 25.200 дополнителни регистрации, споредено со истиот период во 2017 година. Овој успех главно е поттикнат од моделите во SUV сегментот, кој има пазарен удел од 8,4% и повеќе од 155.000 регистрирани возила од 2008, 3008 и 5008.

Првите два наведени ги возевме, и тоа во повеќе наврати. Ова се нашите импресии од нив.

 

Видео

Видео

Видео

Видео

Видео

клучни зборови: возевме, Peugeot 2008, 3008

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 5

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 67,00
еуросупер 98 69,00
еуродизел Д5 64,50
биодизел Б6 65,00
течен нафтен гас 35,50
метан 39,50

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе