ТЕСТ

Најнови вести

Следете не!

Најчитани

Нов тренд

Најпопуларни

Теѕт Peugeot 3008 Blue HDI – Видео

Компактен по димензии обновениот 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства се во манир на кралот на саваната, успешно се пробиваше на