Ново од Volvo Cars Macedonia

По отворањето на новиот салон на Volvo Cars во Скопје, компанијата Премиум АГС на сите потенцијални клиенти деновиве им понуди решение кое може да им помогне во намерата да станат нови сопственици на Volvo

повеќе

Реакција на Volvo Cars Macedonia

Во врска со денешните вести за повлекување на 1 милион возила на Volvo Cars од пазарот кои се појавија на дел од медиумите, Volvo Cars Macedonia испрати официјална информација која во целост ви ја пренесуваме

повеќе