Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле

Škoda Superb » Супериорно напред

Иако се работи за редизајн а не за сосема нов модел, новиот Superb беше прилика да се покаже колку Škoda оди напред