Cupra Leon » Оле!

Марторел вриеше – Seat дозволи Cupra и физички да се изводи од матичната компанија

Разгледајте го новиот Seat Leon (видео)

Иако добар дел од технологиите се преземени од Golf 8, новиот Leon зрачи со сопствен персоналитет заради што и треба добро да се разгледа – еве ви прилика