Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле

Peugeot 308 » Вози се со Style!

Еуроимпекс ги повикува потенцијалните клиенти да искусат едно незаборавно возење со Peugeot 308