Peugeot се мобилизира за вас

Еуроимпекс како генерален увозник на Peugeot за Македонија и околните земји, се мобилизираше за своите клиенти

Еуроимпекс со нова акција » Ако е време за замена на ребрестиот ремен…

Во овие кризни времиња кога сите сме погодени од тековната ситуација, Еуроимпекс продолжува со позитивна работа и останува на располагање на клиентите на кои им се нуди можност за промотивна цена за сет ребрест ремен, водена пумпа и работна рака за таа операција