Mitsubishi под истрага во Германија

Обвинителството во Франкфурт го товари јапонскиот производител за долгогодишно манипулирање со емисиите во издувните гасови

Карлос Гон и неговиот„спор“ со Nissan » Приказна како за филмско платно

Карлос Гон има француски, либански и бразилски пасош кои му овозможија да ја здувне од Јапонија пред разврската за обвиненијата за милионски проневери и сега да живее во Либан во вилата која за 15 милиони долари му ја купи никој друг туку Nissan!

Кој е Карлос Гон?

Апсењето во Јапонија на првиот човек на Renault-Nissan-Mitsubishi одекна како шок-бомба во авто-индустријата