Бензинот поскапува минимално

Колебањето на цената на суровата нафта на светските пазари доведе до корекции на малопродажните цени на горивата кај нас

Така е, горивата поскапеа…

…Ама ако е за утеха, само малку – колку да не забележиме дека од утре ќе плаќаме за денар повеќе за бензинот и за половина денар за дизелот