Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле

Kia наскоро го менува логото

Личи како да е напишано на кирилица, ама не е – името на марката останува исто, само се менува визуелниот приказ