Hyundai – Ioniq 5

Со претставувањето на Ioniq 5, Hyundai го лансира целосно редизајнираниот електричен автомобил

Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле