AutoBest тркалезна маса IAA 2019: Кохеи Хитоми и Јорген Плуим, Honda

Honda беше единствениот јапонски производител кој учествуваше на салонот на автомобилите во Франкфурт – што покажа ни објаснуваат Кохеи Хитоми, лидер на големи проекти и Јорген Плуим, кој е одговорен за електрификација и енергетски менаџмент и Honda Vehicle-to-Grid (V2G) технологиите во Европа

Bye, Bye Honda, welcome Brexit!

Осамостојувањето на Велика Британија од Европската Унија ја зеде првата автомобилска жртва