Ford Focus во фокусот на вниманието

Со продажбата на 195 илјади примероци досега годинава, односно на 135 секунди по еден, Ford Focus се најде во фокусот на вниманието во Европа

Возевме: Ford Focus ST » Огин и пламен

Синиот овал има долга и успешна традиција во призводство на спортски рафинати на своите компактни возила. Таков пример е Focus чија четврта генерација доби потентна изведба означена како ЅТ што е акроним за Sport Technology.

Ford Focus Active Wagon :: Караван за авантуристи

Караван за авантуристи Ford го претстави Focus Active Wagon кој е повисок и поробусен од стандардниот караван но нема погон на сите тркала Објавено на 22 ноември 2018 година Што да се прави кога кросоверите се толку популарни, а во понудата се нема соодветно возило? Ford го има решението во облик на Active изведбите на […]