Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле

Toyota Corolla Sedan :: Враќање на легендата

По враќањето на името Corolla на европскиот пазар, Toyota ја враќа и нејзината седан изведба која досега се продаваше само во медитеранските земји