Alfa Romeo продолжува да тоне

Тривратниот модел на Alfa Romeo кој своето место под сонцето го побара во Б сегментот, се повлекува од битката за купувачите

Alfa Romeo на работ на катастрофа

Се случи очекуваното – Alfa Romeo заплови во ризични води и стигна до струи кои ќе ја однесат до виорот на неповратот. Дали ќе се спаси или со себе ќе ја повлече целата група?