возевме: 124 Spider Abarth & Cinquecento 595 Abarth

Престојот во Италија каде го возевме FIAT 124 Spider беше зачинет со уште еден настан во рамките на главниот. Како освежување помеѓу двете рути домаќините ни овозможија да ги испробаме двата деривати на суб брендот Abarth

Abarth 124 Spider :: Она вистинското

Ако барате повеќе страст, пославно наследство и поизразени технички гени, тогаш Abarth 124 Spider е вистинскиот автомобил за вас