Сопствениците на Kia Sorento најзадоволни

Купувањето автомобил никогаш не било рационална одлука – емоциите се тие што нé раководат. Заради тоа и колку сме задоволни од својот нов автомобил дознаваме отпосле

Видео тест :: Peugeot 2008 и 3008

Peugeot во октомври 2018 година е лидер на пазарот за патнички автомобили и истовремено лидер во приватниот сектор за продажба