Жан Тод, претседател на FIA » Новите времињата носат нови предизвици

По повод неговото инаугурирање за најнов член на алејата на славните на AutoBest, разговаравме со Жан Тод, актуелниот претседател на FIA. Неговото доста интересно гледање на работите во сите сфери на модерната мобилност ни праќа јасна порака за размислување за иднината

повеќе