РКЕ – поевтинува БС-95

Вести Македонија

Без изненадувања

објавено 26. април 2021

Бензинот Еуро Супер 95 поевтинува за половина денар и сега неговата цена изнесува 58 ден/лит. Останатите моторни горива го задржаа истото ниво од минатата седмица и останаа на нивото за ЕУРОСУПЕР БС98 69,00 ден/лит и за ЕУРОДИЗЕЛ (ДЕ V)  58,50 ден/лит.