Прилепскиот супер Golf се продаде!

Објавено на 2 јуни 2015 година

Толку беше. Дојсе од немацка скрос зацуван, а моторо ракета кој нема рецено непалам запали и го однесе во гаражата на среќниот купувач кој дојде оци воци да го види и да се договори за пазаро со како без да сигра дрндупка. Жал ни е што задоцнивте - огласот за прилепскиот супер Golf веќе го нема! Што пропуштивте, можете да видите од нашиот скриншот.

клучни зборови: Македонија

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 37

    повеќе

Видео на денот

  • BMW X5

    Поголем, полуксузен, поатрактивен

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 73,50
еуросупер 98 75,50
еуродизел Д5 65,00
биодизел Б6 65,50
течен нафтен гас 32,50
метан 33,00

Фото галерии