Porsche 911

Porsche 911 во нашите раце

Заедно со останатите негови современици, по којзнае кој пат го возевме Porsche 911 во две негови изведби
Објавено на 1 ноември 2018 година

Пред претстојната премиера на новата генерација на Porsche 911, Германците нé потсетија малку на неговото богато минато, побогато не може да биде. Ние неодамна, по којзнае кој пат, имавме прилика да провозиме две негови изведби во рамките на Porsche Road Show караванот што и годинава протатна низ Македонија, Ова се нашите видео импресии од него.

 

Видео

клучни зборови: видео, Porsche 911, Македонија

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 5

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 67,00
еуросупер 98 69,00
еуродизел Д5 64,50
биодизел Б6 65,00
течен нафтен гас 35,50
метан 39,50

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе