BMW X5

Поголем, полуксузен, поатрактивен

Објавено на 7 јуни 2018 година

Четвртата генерација на популарниот баварски SUV го преживеа своето интернет претставување. BMW X5 донесе поатрактивен изглед со нагласена спортска нота, пораст на габаритите и осетно поголем комфор и подобра опременост за да може подиректно да го напаѓа Mercedes-Benz GLE. Погледнете го, колку за прво запознавање.

 

Видео

клучни зборови: видео на денот, BMW X5

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 1

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 74,50
еуросупер 98 76,50
еуродизел Д5 69,00
биодизел Б6 69,50
течен нафтен гас 38,00
метан 38,00

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе