ПОГЛЕД КОН ИДНИНАТА

Најнови вести
Нов тренд

Најпопуларни

VW – Scout како електрична марка

На патот кон премиум… Шпекулациите дека VW подготвува нов електричен модел како предводник на бранот идни спортско-корисни и комерцијални возила

DS – Без конвенционални сопирачки

Регенерацијата на енергија „кочничар“ Користејќи ја технологијата и искуствата стекнати во Формула Е шампионатот париската луксузна марка DS Automobiles разви

Gaia – Транспортер на водород

Подготовки за нова револуција!? Еден од бројните аспекти што треба да се земат во предвид за „зелената револуција“ во автомобилската

Stellantis – Крагујевац на струја

Србија ја обезбеди иднината! Со потпишувањето на договорот помеѓу групацијата Stellantis и Република Србија обезбедена е иднината на фабриката во