Видео – Електрификација на BMW и Mercedes

Иако на големо флертуваат со хидрогенот BMW и Mercedes по ред си ја одат патеката. Имаат добар број целосно електрични модели, доста хибриди и ветуваат дека нема да се откажат од моторите на внатрешно согорување се додека тоа го бараат купувачите! објавено 06. јули 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе

BMW X3 & X4

Не одат сите модели на струја! Со освежувањето на Х3 и Х4 баварците повторно ги слават октаните! објавено 22. јуни 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе

Renault 4 – Видео

Поминаа 60 години од појавувањето на легендарниот Renault 4. Погледнете ја интересната приказна за овој модел објавено 21. јуни 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе

Видео – BMW i4 & iX

Започна електрификацијата на класичните модели на Баварците. Тука се деталите… објавено 17. јуни 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе