Авто Магазин сезона 25 епизода 17

Авто Магазин сезона 25 епизода 17
» Иако сакаме што побргу да ја заборавиме 2020-та, таа сеуште долго ќе нѐ прогонува. Новите модели се свртени кон струјата, сѐ посмело се дискутира за водородот, а преку редизајнирани заштитни знаци се најавуваат нови поглавја во историјата на марките.
» Продолжуваме со претставувањето на најавените новитети за 2021-ва.

повеќе

Авто Магазин сезона 25 епизода 15

Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 15
» Со големо нетрпение го чекавме крајот на 2020… Covid 19, ”новото нормално”, изолацијата и сите фрустрации што ги доживеавме во текот на изминатата престапна година сакаме да ги заборавиме.
» Правиме ретроспектива на годината што помина
» Го тестиравме ЅЕАТ Leon FR 2.0 TDI co DSG

повеќе

Авто Магазин сезона 25 епизода 14

Авто Магазин – Сезона 25 Епизода 14
» 2020-та ја испраќаме во убавото светло
» Lamborghini SC20 е импресивен уникат
» Porsche 911 Targa влезе во својата шеста деценија
» Acura MDX се враќа на голема врата
» Jaguar преку SVGT сака да го материјализира виртуелното
» ТЕСТ: FIAT 500 Hybrid

повеќе