AUTOBEST – финални тестови

Доделени дел од специјалните признанија Сите добитници заслужни објавено 16. ноември 2020 Новиот       Citroen C4, Honda Jazz, Peugeot 2008, Seat Leon, Skoda Octavia и  Toyota Yaris – финалистите за  титулата AUTOBEST 2021 зедоа учество на Финалниот тест во Австрија. Тие ќе се натпреваруваат за титулата Best Buy Car of Europe in 2021. Жирито составено од […]

повеќе