BMW X3 & X4

Не одат сите модели на струја! Со освежувањето на Х3 и Х4 баварците повторно ги слават октаните! објавено 22. јуни 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе

Dacia – Нов идентитет

Нова шминка Dacia целосно ќе го обнови идентитетот на својот бренд. објавено 22. јуни 2021 Романската подружница на Renault сака да го изостри својот профил со ново лого, нов фонт, нов слоган и нови бои. Во иднина, амблемот на новата марка ќе се состои од буквите Д и Ц, кои се распоредени во огледална слика. […]

повеќе

Opel Mokka – Нов градски шмекер

Веднаш во „шема“ Кросоверот на Opel лесно се вклопи во дневните урбани навики објавено 18. јуни 2021 Од појавувањето со смелиот дизајнерски идентитет новата Мокка зрачи со силен магнетизам. На тоа се уверивме во прво лице на нејзиното претставување на домашната јавност. Модерно обликуваната каросерија со чисти и јасни линии проткаена со современи технолошки решенија […]

повеќе

Видео: Volvo Torslanda

Минимално загадување со јаглерод Втора фабрика на Volvo чие производство е „зелено“ објавено 11. јуни 2021 <spanstyle=”display: inline-block; width: 0px; overflow: hidden; line-height: 0;” data-mce-type=”bookmark” class=”mce_SELRES_start”>

повеќе