Теѕт Peugeot 3008 Blue HDI – Видео

Компактен по димензии обновениот 3008 маѓепсува со својата појава и складни пропорции. Возните својства се во манир на кралот на саваната, успешно се пробиваше на Македонските беспаќа и разорени делници! објавено 27. април 2021

повеќе

Mazda 3 SkyactiveX AWD – забава до безсвест

Конечно комплетна Надополнувањето на понудата е крунисано со верзијата со најсилниот SkyactiveX мотор и погон на сите тркала објавено 21 август 2020 Во последните дванаесет месеци седнав дури три пати зад воланот на Mazda 3, два пати во хечбек и еднаш во седан верзија. Овој последниот го сметам за далеку највозбудлив бидејќи автомобилот зборува сам […]

повеќе