Mercedes-Benz – Citan

Германски двоец со француски шмек Првиот Citan беше критикуван па штутгардците не оставија ништо на случајност објавено 22. октомври 2021 Кога се појави првата генерација на Citan беше подвргната на остри критики не поради соработката и заедничкото производство со Renault, туку што практично само беџот и некои мотори беа на Mercedes. За втората генерација без […]

повеќе

Доаѓа Maserati Grecale

Ќе биде ли Grecale најпродаван модел на Maserati? Премиерата на желно очекуваниот втор SUV на Maserati е закажана за 16 ноември објавено на 23 септември 2021 Пет години после Levante, Maserati ја проширува понудата со уште ден SUV модел. Дека се подготвува се шушкаше многу одамна, но Италијанците официјално за него прв пат проговорија лани […]

повеќе

Ford – Fiesta

Забавата продолжува За прв пат откако пред пет години беше претставена, Ford детално ја обнови Fiesta. објавено 20. септември 2021 Во моментов најмалиот модел на марката доби пософистициран изглед кој му го даваат изменетиот браник и поголемата маска. Амблемот на марката – синиот овал сега е поставен на неа, а редизајнираните светла стандардно се со […]

повеќе